Hoppa till innehåll

Tjänster

Funderar du över något du inte hittar här eller någon typ av skräddarsytt event? Ta kontakt, det mesta brukar gå att lösa.

Dator på skrivbord

Boka digitalt

De flesta av mina tjänster är bokningsbara via bokadirekt.se, här ser du priser direkt och lediga tider.

Till företag och företagshälsovård som önskar kontakt, hör av er till mig via telefon eller mejl.

Samlat alla tjänster

Glad kvinna vid sjö i norrbotten

Coachande samtal

Som coach kan jag hjälpa dig som inte mår bra, men även dig som funderar över din framtid, du som behöver hjälp med att sätta mål eller dig som står i ett vägskäl och inte vet vilken väg du ska ta.

Jag har tillit till mina kunders egna förmågor att hitta svar, möjligheter, lösningar och vägar vidare i livet. Min uppgift är att fråga, stödja, uppmuntra och utmana mina kunder i våra samtal mot dennes mål.

Jag har självklart tystnadsplikt.

händer tillsammans i teamwork

Reikibehandlingar

Reiki är en holistisk behandlingsmetod som kan lindra och förebygga stress och smärta. Under en behandling upplever du som kund djup avslappning och ett behagligt lugn. Din kropp och ditt sinne får möjlighet att återhämta sig och använda din energi till att läka. Under behandlingen är du påklädd och jag lägger mina händer på din kropp på olika punkter. Du kan uppleva värme och/eller att det pirrar. Värmen kommer från mina händer och sprider sig ut i din kropp. Din kropp bestämmer sedan hur Reikienergin ska användas. Reiki prioriteringsläker det som behövs först i din kropp. Så energin går till det som kunden har störst behov av att få hjälp med för tillfället. Behandlingen inleds med ett kort samtal och avslutas med ett litet samtal för att prata om kundens och min upplevelse. Det bästa resultatet nås genom regelbundna behandlingar. Reiki är dessutom godkänt som rehabiliterande friskvård vilket innebär att du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Jag gör även behandlingar på barn, där Reiki kan hjälpa barn med oro, stress, sömnsvårigheter eller som har svårt att koncentrera sig. Behandling på barn erbjuds i målsmans sällskap från 8 år.

Anna Köhler yogar

Meditation och rörelse

Om livet går för fort, om det skaver och du har svårt att hinna med. Med hjälp av meditation kan du tysta och lugna dina tankar så du hör vad som är viktigt för dig. Meditation kan utföras på olika sätt, vanligt är att rikta ditt fokus till andningen, men man kan meditera genom rörelse och i naturen. Det finns olika sätt.

Jag håller meditations – och rörelsepass i grupp som bokas via boka direkt varje vecka, men gör även individuella upplägg med företag och privatpersoner. Kombinationen meditation och mjuka rörelser där din andning är i fokus, gör att dina fysiska symptom stillas, spänningar i kroppen släpper och du får lindring. Som med allt krävs övning och uthållighet Hör av er med frågor eller förfrågningar.

Anna Köhler: ägare av företaget hälsocoachen i norr

Föreläsningar och utbildningar

Vad händer med kroppen när stressen tagit överhand och på vilket sätt är den svåra stressen skadlig för oss människor? Vilka är varningstecknen och på vilket sätt kan man hjälpa sig själv och sina medarbetare med att balansera upp livet? Önskar ni som företag ett upplägg för ert förebyggande arbete med att hålla det stressfyllda livet för era medarbetare i schack? Jag skräddarsyr föreläsningar och utbildningar till företag och företagshälsovård utifrån de behov ni har på er arbetsplats. Hör av er så berättar jag gärna hur jag kan hjälpa er.

Just nu finns två olika föreläsningar ni kan boka med mig, beroende på vilket behov ni har.

”Från utmattad till ganska frisk”.

”Social hållbarhet – det viktigaste idag”.

**

Retreats, events och workshops

Jag samarbetar med andra företag och anordnar retreats och workshops på temat hälsa, glädje, upplevelser, äventyr och inre lugn. Kan man kombinera dessa på ett och samma arrangemang? Jag tror att man kan det! Håll utkik under fliken ”Event” för kommande arrangemang eller hör av dig om du har frågor.

Investera i din hälsa

Jag tror på hållbara lösningar och att hälsa som helhet är det viktigaste som finns. Hos mig får du lära dig verktyg för livet som kan hjälpa dig att må bättre. Låter det intressant?