Hoppa till innehåll

Aktuella event

Förutom mina regelbundna tjänster som du kan läsa mer om under fliken Tjänster så samarbetar jag med andra företag och anordnar retreats och workshops på temat hälsa, glädje, upplevelser, äventyr och inre lugn. Kan man kombinera dessa på ett och samma arrangemang? Jag tror att man kan det! Håll utkik här för kommande arrangemang eller hör av dig om du har frågor.

Retreats, events, workshops och kurser

MiniretreatJokkmokks Vintermarknad 2 och 3 februari 2024

Unikt miniretreat ”Ta del av kraften i Norr” med fokus på att stärka din egen livskraft i skenet av vårt unika norrsken.

Ge ditt inre en extra boost och stötta din kropp och själ till välmående. Guidad andning, mjuka rörelser, meditation och Reiki. Enklare förtäring ingår med lokala råvaror. Fredag och lördag – Start 14.00 slut 16.00. Begränsat antal platser. Vid bokning eller frågor ring/sms Anna på 070-265 16 59. Betalning sker vid bokning via Swish. 1550 kr per person.

Under 4 veckor får du coaching av mig för att skapa de bästa förutsättningarna för dig själv 2023. Målsättningen är att du ska må bättre, våga mer och känna dig tryggare i dig själv när kursen är klar. Att du fått verktyg att hantera svårigheter och fallgropar som kan dyka upp i ditt liv framåt i tiden. För mer info och bokning mejla mig: anna@halsocoacheninorr.se Pris: 2 950kr

Pris: 2 950kr

Pris: 2 950kr

För mer info och bokning mejla mig: anna@halsocoacheninorr.se

För mer info och bokning mejla mig: anna@halsocoacheninorr.se

jkjfskjfkj

Investera i din hälsa

Jag tror på hållbara lösningar och att hälsa som helhet är det viktigaste som finns. Hos mig får du lära dig verktyg för livet som kan hjälpa dig att må bättre. Låter det intressant?